Dec 19, 2007

Tmn Burung vs Tmn Rama2




Taman Burung dan Taman Rama2 terletak di area Tmn Tasik Titiwangsa...kat situ jugak glamour dengan nasi lemak Tangling..hehe...masa mama ke sini...nasi lemak tangling tu dah abis dah...masa tu around 10 pagi dah sold out...tak tau la macamana rasa nasi lemak tu sedap sangat ke pun...anak2 mama memang seronok kat tmn burung dan tmn rama2 ni...rama2 dan burung lepas bebas...ada juga yg stay dlm sangkar...adli kata yang duduk dalam sangkar ni sian dia boring...'dia cakap suruh adli lepaskan dia la mama'...hehe...anak mama baru 5 thn dah tau erti boring terkurung...macamanala perasaan burung2 tu kan...si fatin tu pulak lebih berani dari abang dia...dia kejar rama2 nak tangkap letak kat tangan dia...baby aisy rasanyer tengah belajar pasal rama2 dan burung ni...asyik tunjuk sana tunjuk sini...nak usik takut..hehe...


tapi rama2 dan burung yang ada kat sini memang cantik2...bewarna-warni..mama pun suka

1 comments:

Aragorn said...

cuba korang tengok gambar tu...binatang pun pandai memilih kan...kalau burung melekat kat yg lelaki...kalau rama2 melekat kat perempuan...hehe