Dec 18, 2007

Kenangan Semalam


Semalam masa tengah cari majalah Rasa(nampak no baru belajar masak) kat dalam laci terpandang album gambar...lama tak belek album tu...selalu mama ni kalau bab gambar no 1...suka belek2 sambil susun2 ikut susunan..tapi sejak budak2 ni suka main koyak2 mama sorokkan la album ni...kalau tak kang habis berkecai segala kenangan...dok belek punya belek ternampak la satu gambar ni...gambar masa sukan opis lama dulu...bila tengok gambar ni serta merta kemeriahan dan keseronokan masa tu menjelma di ingatan...seronok betul...team baju kuning...hehe...kalau boleh minum pun air kuning...jagung...hehe..

team tarik tali lagi kelakar...tukang sorak lagi happening dari tukang tarik...sampai sakit2 tekak...over acting plak...hehe

terbit plak la rasa rindu di hati..aiseh syahdu la plak...hehe..tahun depan korang ada sukan lagi ker...ada harapan tak nak rampas takhta juara...hehe...

anyway...kajicuaca tetap dalam ingatan...ke mana trip seterusnya weh...senyap jer...tunggu lepas abih musim banjir ek...


11 comments:

alex said...

ader org ngater aku ker????
erm...

Aragorn said...

saper plak alex ni...alex ferguson ke alex yoong...

Penjejak Awan said...

eh..eh..ader org terasa plak..betoila saper mkn cili dia rasa pedas..hihi

addyturbulance said...

jangan risau...tahun 2008 team rumah kuning pasti juara...kak ija datang tengok kitorang terima hadiah jer last day nanti. Hidup team rumah kuning......

HazlisaNoor said...

eleh..harapkan acara marathon jer boleh ker jadi juara..hehe

alex said...

tak mau ahh baju kuning...tukar kaler ahh plak..kiter pakai merah..garang sket...

addyturbulance said...

acara lain pon kita leh menang gak..futsal...chess...macam2 lah

addyturbulance said...

Lagu Tema ICT

DARAH SATRIA

Lautan luas banjaran gunung
Rezeki yang melimpah
Bawah langitnya kami bernaung
Rasa kasih mencurah

Tanah airku bumi bertuah
Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga
Mendaulatkan negara

Dengan sepenuh keazaman
Semangatmu yang waja
Kerana mu rela berkorban
Engkaulah pertiwi yang tercinta

Darah satria………..darah satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu, tinggalkan ayah
Serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita
Pada bumi Malaysia

(korus)
Dengan sepenuh keazaman
Semangatmu yang waja
Kerana mu rela berkorban
Engkaulah pertiwi yang tercinta

Darah satria…..darah satria

HazlisaNoor said...

uish...naper patriotik benor kome punya lagu ni..

MAGNIFICO said...

tahun ni team kiter tak perform lah..teruk..teruk...jauh ketinggalan...elakkan dapat last jer sudah...

HazlisaNoor said...

yer ker..aiseh..kena bagi semangat akak jugak ni