Dec 17, 2007

Gondola "Eyes of Malaysia"






Kami tak lepaskan peluang untuk meninjau panorama Kuala Lumpur dengan menaiki gondola pada 17 Sept lepas...rugila kalau tak merasa naik...tahun ni jer ada kan..Baby Aisy boleh menangis pulak masa masuk dalam tu...dia ingat nak pergi mana kot...tapi lepas tu happy gila...




Abang dengan kakak dia jangan cakapla...asyik bertanya itu ini..lotih nak menjawab...biasala budak2 tengah membesar...


Masa kitaorang pergi sini bawak ashu dia sekali tapi ashu dia tu pemalu...takmo ambik gambar..tau tak saper ashu dia...adik mama la si ijam...pada saper2 yang pernah tengok ijam dulu dia kecik jer...sekarang ni dah besor...kalah abang dia si ijat...nantila kalau dapat gambar dia mama masukkan kat dalam blog ni..hehe..

2 comments:

aree said...

Ganaznye..sy yang macho lagi rock pun x pernah pegi Mata-mata Malaysia nie..Pandai la kakakku ni buat tulis blog..hehehe.
Caya laaa...

Dari

Riezman@spaQ.met.gov.my

ieja said...

fuh~ nasib baik aree mengaku kakak...so nanti takder la harapan nak bermenantu kan..hehe