Dec 19, 2007

Bukit Bendera




Yang ini pula percutian mama sekeluarga ke Pulau Pinang..merasa la anak2 mama naik feri dan lalu jambatan terpanjang tu..merasa jugak la anak2 mama naik cable car sampai ke puncak Bkt Bendera tu..tapi masa sampai atas tu hujan renyai2 so...tak nampak apa pun kat bawah...cuma nampak lampu2 jer dari atas tu..so, tak banyak la gambar di puncak..bergambar kat bawah jer berjam2 jugak tunggu turn nak naik cable car tu...ingatkan beli jer tiket dapat terus naik..rupanya hari yang kami pergi tu ramai gila..sampai situ tengahari...naik cable carnya petang kul 5...adoi letih menunggu..tapi oleh sebab anak2 mama ni nak naik sangat..kena tunggu jugakla..ha..ambik seharian di Bukit Bendera...

2 comments:

Puteri said...

Ada jumpa puteri bukit bendera tak kat situ.. kim salam ekk.. daripada puteri gunung ledang.. hihihih..

Penjejak Awan said...

aku tengok si fatin tu kaki bergaya betul la..hehe pandai pulak berposing tu..besor besok jangan jadi artis sudah..