Feb 15, 2008

Aktiviti Thn Baru Cina

Cuti tahun baru cina yang lalu...
mama sekeluarga mengambil kesempatan untuk pulang ke kampung
ipoh dan kemunting sempena cuti 4 hari itu...banyak betul kereta di lebuhraya...
tempat R&R semua penuh...parking sehingga ke bahu2 jalan besar..
anak2 mama seronok sekali bercuti...depa tu memang pantang cuti..suka jer..
kalau nak bangun pagi ke tadika...malas..nangis selalu..

pada hari khamis tahun baru cina tu, 7/2 kami telah ke taman tema air The Carnival
Sungai Petani,Kedah..memang happening...syok bangat anak2 mama tu...termasuk papanyer sekali..
tumpang sekaki mengalahkan budak2 tu..hehe
tapi okla..berbaloi pergi tempat tu..banyak permainan air yang menarik..tempat baru so sekitarnya
bersih terjaga..facilities baru, baik, selesa..

insyaalah kalau ada rezki kami akan ke sini lagi nanti..
harga tiket utk permainan air only RM22 utk dewasa dan kanak2 RM16...budak bawah 2 thn free..
ok tatapilah gambar2 kami semasa di sana..best...korang pun elok pergi..jom







6 comments:

zaliza said...

oh kak ija sayang!
xde option lain ke?
klu nak letak comment mesti letak blogger id eh?
hehehe... syonok nye CYN pi jalan².
:)

HazlisaNoor said...

za,akak rasa nak celebrate birthday aisy dgn adli la bulan depan...any idea?

zaliza said...

jom kita pi tiara beach kt PD..
hehehe

Sinaran Xxx! said...

celebratela..kat KFC ke? ok tak?jangan lupa jemput udahla..hehehe

Sinaran Xxx! said...

ija nak tanya neocounter tu ija beli ker? trial 14 days je kan..

HazlisaNoor said...

tak beli pun guna yg trial jer..skang aku pakai counter blog free jer..ada kat bawah tu kecik jer