Feb 26, 2008

Projek Cupcake

Ada hati nak bikin cupcake konon..hehe..
susah rupa2nya nak buat cup cake ni kan..nak menghiasnyer tu yang susah..
nak buat kek nyer tak susah mana..apa2 pun mama dah try yg terbaik(macam AF le pulak)
inila aktiviti mama pada cuti hujung minggu yang lalu..


tengokla tak sama tinggi..bubuh banyak kang takut melimpah keluar plak...


bentuknya pun tak sama bulat..kena guna cup tray tu kan..takper..cuba lagi nanti

muka anak2 mama yang..nak makan ke takmo..nak makan ke takmo..sedap ker tak mama aku buat ni..hehehe

6 comments:

backhand said...

dah rasa.. sedap.. cuma hiasan tu kena perbaiki lagi la... bab icing dia tu.. piching lari sikit.. hehehe...

zaliza said...

bravo! bravo! bravo!
cayalah!!
tu dia.. kak ija tunjuk skill.
hehehe.. nak cikit.. (sambil buat muka seposen)

HazlisaNoor said...

skil apanyer...sajer buat main masak2..kalau za yg buat sure lagi best..

Nurx.Isa said...

amboii ija lepeh ni lehla bukak bisnes ek? Belajar pandai2 yer..hehe..skali buat terus menjadik..terer tu..yam yam yam..pakai oven apa ija??

Anonymous said...

kak ija...naper muka model2 akak tuh cam kene pakse jerk posing...
konfius nih...klu sorang tuh oklah lg...nih skali 3 org wat muka tak rela...

HazlisaNoor said...

hahaha...tu la pasal...depa tu cam konpius jer nak makan..samada tak sampai hati nak makan sebab cantik sangat hehe atau pun..ish..sedap ker tak sedap ni..cam tak caya jer mama aku ni..hehe