Dec 30, 2011

Colmar Tropicale Bukit Tinggi

Cuti Krismas lalu kami sekeluarga mengambil kesempatan cuti panjang tu utk pergi bercuti cuti ke Bukit Tinggi.. dah lama tak santai2 gitu..nak gi jauh2 susah plak dengan anak kecik..


sini yang best bangunan dia cantik2 mcm kat oversea plak rasa.. huhuhu

pastu ada kolam swan..ada 2 ekor putih 2 ekor hitam..dalam tu jugak ada ikan.. budak2 seronokla..pagi masa breakfast depa cilok roti bnyk2 sbb nak bagi ikan dan swan makan..


boleh melawat ke botanical garden..
dan jugak melawat taman jepun..ambik gambar ajer..takder plak nak sewa kimono sbb ramai sgt orang


main teng teng kat taman rabbit..
ada rusa dan kuda..

nampak tak gigi kuda kat belakang tu..hehehe..kelakar.. macam tau2 ajer org nak ambik gmbr dia siap senyum tunjuk gigi..hehehe


ini bas takder dinding yg kami naik utk gi taman2 tu..Colmar sediakan bas free..

ini rupa bilik kami..satu bilik anak2..satu lagi kami la dgn baby..
fatin nak bear besar ni..tapi tak dpt..huhuhu





4 comments:

YanZZZ said...

wow ija..bertambah2 comel skrg..dressing camtu nampak lebih muda..huhu..i like!..Bestnya percutian korang..bukit tinggi pun x gi lagi ni..

HazlisaNoor said...

yer ker yanz..boleh la pergi lepas ni..syok bwk budak2..
muda apa nyer yanz oii..tua dah

D.I.L.L.A said...

kami yg dok ktn ni pun x g lg bkt tggi... x sabo nak g tgk gambar2 ija... yg cunnnnnn tu. mn tau kalu g sana jd cun mcm ija gak.... ahakk:P

HazlisaNoor said...

hahaha k dilla ni..
maybe sana sejuk je tu buat jd cun tu kot..try la gi sana plak

corat coret hari raya hihihi macam biasa selalunya hari raya pertama mama sekeluarga akan beraya di Ipoh dulu sebab dua adik akan...