Apr 3, 2013

bercuti ke Cameron Highland

 
tu dia aksi gembira kami bercuti ke cameron highland pada time cuti sekolah mac yang lalu..gembira ke..hehehe..tapi takder gambar adli la pulak sbb dia cameraman huhuhu..
yang ni pun takder adli..dia cameraman jugak..ni taman lavender antara tarikan terbaru di cameron ni.. masuk kena bayar la pulak..tapi berbaloi la jugak boleh bergambar sana sini
kat sini macam biasala..ada sayur..ada strawberry..ada bunga
ni apsal papa pejam mata plak ni..asyik takder je adli ni kan..
layan je la aksi gedik kami ni..
kami pose mengikut patung maskot ni tau.. dan ikut kaler tema baju jugak hehehe

muka adik baby samer besar je dengan bunga matahari ni..tu diaaa

walaupun dah banyak kali kami pergi cameron highland ni..tapi ni la sebenarnya kali pertama kami bermalam kat atas ni..almaklumla rumah mak kan kat ipoh je..selalu kami naik cameron balik hari..tapi kali ni nak tido la pulak..sajer nak relax2 santai2..petang2 bleh gi pasar malam kan..
adik baby masuk je resort ni terus naik katil tido..hehehe agaknya dia dah paham masuk hotel atau resort sure dia menerai katil dulu..siap tarik masuk dlm selimut plak tu hahaha
resort ni best sangat..ala2 omputeh gitu..hehehe..Lakehouse
cantik bangunan dan lanskap dia..anak2 mama siap buat macam rumah sendiri tu..
yg ni kami pergi bee farm masa on the way sebelum turun nak balik dah..adik baby geli sangat tengok bee banyak2 tu..dia cakap..eeee..eeeee...eeeeeeeeeeeeee
ni plak masa turun kan tepi2 jalan tu banyak org2 asli jual2 macam2..kami sempat singgah beli tudung saji..bakul..dan anak2 mama nak lastik plak dah sorang satu..adui ntah apa yg diaorang nak lastik hehehe..lastik cicak takper..mama setuju..hehehe

0 comments: