Apr 5, 2013

Jom Tengok Wayang

dah lama benor tak bawak anak2 tgk wayang..sekali haritu pergi TGV..tiap2 minggu la plak kami layan citer..hehe..syok plak bila dah start tgk..
citer pertama kitaorg tgk ialah Jack The Giant Slayer..seronok layan dgn budak2..tapi adik baby tido bila dah separuh cerita..
citer kedua kami tengok minggu selepas tu ialah Oz the great n powerful tapi bosan skit..budak2 tak best sgt..biasa2 je..adik baby dari mula smpi abis cerita, dia tido ajer..
citer ketiga The Croods yang ni mmg syok abis..very happening..adik baby walaupun ngantuk tapi tak tido2..mmg best sangat..
 
 citer Despicable Me 2 belum keluar lagi..budak2 dah cop nak tengok citer tu plak..tayang bila ntah Jun ke Julai camtu..
 citer bola kampung ni pun tak sempat nak pi tengok lagi.. ntah ada lagi ke tak sekarang..

tu dia best betul dapat layan movie bersama keluarga kan..mama,papa layan anak2 tgk citer sama2..kalau kat rumah mana nak sempat..paling free tgk sambil lipat kain huhuhu

0 comments: