Jan 29, 2013

Bercuti di Grand Lexis PD


Cuti Maulidur Rasul dan Taipusam hari tu, kami ambil kesempatan untuk cuti2 malaysia..dekat je gi PD bawak anak2 berronok-ronok.. terapi membahagiakan hati dan minda.. huhuhu

lihatlah gelagat si papa bergurau senda dengan anak2nya.. bukan takat gurau senda..juga sebagai kaki menyakat..huhuhu


utk saper2 yg nak gi sini silalah baca blog orang ni..dia punya review tentang grand lexis ni best http://mamatisya.blogspot.com/2012/05/info-vacation-grand-lexis.html

7 comments:

khairul afidah said...

syoknyer depa pi jalan2... ija berapa semalam kat hotel ni...ada package ke?

Sinaran Xxx! said...

ija beshnye ada private pool ek..pegi x ajak...hehehe

HazlisaNoor said...

jom kita..bleh je nak gi lagi skali dgn yanz..

AHMAD BUKHARI said...

teringin la pulak nak main air.. bleh ajak family bercuti nih.. thanks for info!!

HazlisaNoor said...

TQ kembali Ahmad Bukhari..enjoy!! :)

eynaa said...

dah lama rancang nak ke hotel tu..tp masih belum ada masa..huhu
http://ritsfiy-mamacollections.blogspot.com/

HazlisaNoor said...

cuti sekolah bleh gi eynaa