May 4, 2009

Dinosaurs are back

Destinasi : Hall 3 Mid Valley
Tarikh : 26-April-2009

Kami ke sini sabtu lepas lagi..tapi tak sempat nak masukkan entry ni..macam2 bentuk dinosaurs yang ada..si aisy plak takut sangat nak dekat dgn dino2 tu..hehe..siap menjerit-jerit lagi..jom la balik..jom la balik cepat..hehe..kelakar..dino2 tu patung jer tapi depa buat macam real..siap bleh bergerak plak tu..dengan matanya bleh gerak sebijik cam betul..tu yang aisy takut sangat tu..pastu dengan suasana gelap2 skit pastu ada bunyi2 dino tu la plak..happening la..jom masuk situ murah jer..RM12 dewasa RM8 budak2(6 thn ke atas) tapi sampai 17 mei ni jer tau..

6 comments:

gadiselatan said...

wah..bestnyer...nak gi la...naper pki baju merah sume...supaya senang cari eh klu kurang sorang...

cengko said...

kat mana ni eh.. xtahu la pulak... re-uonion kot sume pakai baju merah...

MIZZOU said...

ni baju merah semua ni kenan kat Zahri kot....sokong Kelantan tengok bola hari tu

cengko said...

hahaha, byk la kenan. kenan ke berkenan dgn baju merah...?

HazlisaNoor said...

alaa...sajer2 nak pakai baju merah semua tak kan tak boleh..dulu tu kita ict semua pakai baju kuning ok jer..hehe..siap minum pun air jagung haha..kenangan..

Sinaran Xxx! said...

ija..macam nak pii je..tapi tensen bab parking kat mid valley nii..