May 22, 2009

Last Citer

Lepas abih snorkeling tu..tengahari kami cabut balik dah..papa takbleh nak cuti lama2..bnyk benda dia nak kena settlekan..so kami balik dengan seribu keseronokan dan kepuasan..mmg dah jadi hobi kami ke pulau..kalau lama tak gi..rasa gian plak..masa naik bot nak balik ke darat anak2 dah tido..maklumla keletihan snorkeling sakan..dlm bot tu plak takder baju pelampung utk budak2 kecik..sian anak2 mama..pakcik bot kata..nanti pakcik beli utk budak kecik punya yer dik..hehesebelum balik sempat lagi beli kopok lekor..sata..makan dlm keta jer..selamat tinggal mersing..susah nak datang lagi ke mersing ni..amat jauh bagi mama la..

5 comments:

Anonymous said...

wah seronoknya.... :)

cengko said...

best tu pegi pulau... naik bot lak tu...

apsal xberenang jer.. jimat kos... hahahaaaa

MIZZOU said...

seronok nye...pakai pakej ke? macamana dia kira. Mama Ieja kan pandai bawak kete....tak yah la tunggu papa Sani balik kalau setakat nak gi jalan2 dalam negara...bila nak gi US pulak!!!

HazlisaNoor said...

cengko:yg tau berenang sani sorang jer..abih kami ni camner..

mizzou:tau tu bolehla skit2 en.syam..masalah nak menjaga budak tiga org tu yg payah..

Anonymous said...

wauu percutian yg menyeronokkan... kak dila pun dah brp kali suggest nak g bercuti ke pulau paling tidak pulau tioman sebb dah dekat ngan kg.. tp ayah belum bg green light sbb anak2 masih kecil takut anak2 takut naik bot dan risaukan keselematan depa..
x per lahhh.. tggu depa beso skit dan kureng nakal..:)