Oct 11, 2008

Rumah Terbuka

Acara : Rumah terbuka Tadika Anggerik,Shah Alam
Tarikh : 11 Oktober 2008
Jam : 12 tengahari
Mama berkesempatan ke tadika anak2 mama yg buat rumah terbuka hari raya bersekali dengan perjumpaan antara cikgu2 dengan ibu bapa.
ramai ibu bapa datang dengan anak masing2..time ni la nak berkenalan dengan depa kan..time ni jugak kami interview Ryann(budak ni minat kat fatin)..hehe..tapi gambar dia takder..terlupa nak ambikIni kira macam report card la..Adli punya..
Untuk pengetahuan semua, tadika ni keluarkan buku2nya sendiri..ini antara program Little Calips la..ni la antara buku2 Adli..

0 comments: