Oct 21, 2008

Open House Sue

Hari sabtu 18 Oktober 2008 mama sekeluarga melapangkan diri ke rumah Sue..dia buat open house tapi tertutup..macam mana tu..ni ada skit gambar..nak tengok lagi gi sini
ps:ucapan tahniah untuk kawan baik mama azie yg selamat melahirkan baby boy dia hari sabtu 18/10/2008 8.58 malam..byknyer nombor lapan..ada tuah ker ni..hehe..

3 comments:

tifaizal said...

oit...dh sampai umh kak sue dh mama ieja nie...makan apa kak sue masak...nampak best je...

Sinaran Xxx! said...

tertib je anak2 ieja makan..sopan santun boleh buat menantu ni..hehe.

HazlisaNoor said...

eh..boleh..boleh..aku pun berkenan kat budak nureen tu..haha

kami ambik kesempatan ikut papa gi ayer keroh on weekend..papa ada kerja kat MITC Melaka so kami ikut sekali lepak  di Amverton Heritage Re...