Oct 28, 2008

Kuala Pahang

Mula2 gi order satar kat Kuala Pahang..sementara tunggu dia bakar satar tu..kami gi jalan2 kat kuala..tengok bot nelayan bawak turun ikan..
macam biasala..anak2 jer yg syok lebih..mama dgn papa letih..gambar yg ni bukan kat kuala pahang..ni kat taman rekreasi tepi sungai pahang tu..

7 comments:

ainlaily said...

bestnye kak eija jln2....santai je...

MIZZOU said...

Ieja....tak borong ikan, udang & sotong fresh ke? Kat sini makan ikan, udang & sotong beku aje. Ikan pun kebanyakan ikan kolam....ikan laut tak berapa ade.

maria said...

jln sakan ye...kmpg dekat xper ar...mcm ai nie...nun jauh di sana

SeRi AzEaNa said...

ieja..satar tu aku first time rasa masa jamuan raya Kementerian aku..rasa ikan dan ishh manisnya..

HazlisaNoor said...

laily n maria:
bukannyer berjalan sgt..orang kawin..

en.hisyam:
tak beli sbb itu utk lkim..depa dah agih pada pemborong..kat sana ader ke bahan2 nak masak macam daun kesum,limau purut dll

yanz:
ko makan yg manis ke..yg aku beli kat kuala pahang ni..pedas..cili padi dua tiga bijik dlm satu biji sata

Sinaran Xxx! said...

aah lupa nak bagitau kawan aku tergigit cili tu..hehehe..dah jadik pedas lak..

david santos said...

Beautiful posting!!!
The Children are the future of World!!! Congratulations!!!!!!!!!!