Oct 22, 2008

Makan di Amin Thai

Acara : Makan-makan BTM
Destinasi : Amin Thai Kitche, Seksyen 7, Shah Alam
Tarikh : 22-Okt-2008, 01.00 tengahari

ni antara menu yang kami order tengahari tu..rasa memang superb..walla..
amboi tengok zizi tu..sayangnyer dia kat syahid..siap cedukkan lagi tu..bagusla tu..kawan dunia akhirat..hehe..eh..tu yg si hadi nampak cam tengah cedokkan nasi utk Pn.Ju jer..Pn Ju plak buat muka malu2 ala pengantin hehe..jgn mare..Pn Ju takder anak pompuan la D..En.Sab plak sempat lagi tengok muka kat cermin penutup mangkuk tu..hehe
kitaorang kalau bab posing semestinya nombor 1..lepas makan tak ingat muka camner dah..hilang ayu..hehe..haiza tu macam dok pikir..nak makan yg dlm pinggan ni ker atau yg dalam mangkuk besar ni..
uish si maria tu takyah jeling2 la menu orang sebelah..abihkan menu sendiri dulu..hehe
haa..dapat dah bukti saper yg abihkan kailan ikan masin tu..sian mama tak dapat merasa..depa ni laaagi..

ps:thank you kpd semua yg memeriahkan acara makan2 kita ni..utk yg tak dapat join..kita buat lagi nanti ek..

12 comments:

maria said...

bkn jeling ar kak....tgk je...kot2 kat situ ader extra lauk je...kan dh kantoi saper abiskan kailan....

maria said...

setelah ku amati beto2 gmbr tu...ruper2nye aku tgh usha nk senduk nasi tu .....

tifaizal said...

alamak muruknya muka aku..kak ieja..psl ape la hang dok publish muka tengah kerut2 dh x cun...ish ish..

HazlisaNoor said...

elleh senduk konon..
abih tu tie tak kan asyik nak letak muka yg ada lesung pipit tu jer..

ainlaily said...

makan kat sni mmng best....super beb...hahaha...x menang tangan...

FarahNH said...

best la makan td...sedappppp pastu ade orang tolong ambikkan ikan, kailan, kerabu..thanks laili, maria, haiza dan sahabat semua....kepada mrs planner...kak ija..tahniah....berjaya...4.5 bintang...keke

HazlisaNoor said...

ish..bukan akak ieja ni organize sorang2..dengan kerjasama korang semua jugak terutama hadi..

Shikin said...

huhuhu...semua org tak ingat kita...ni yg nak nangis ni.uwaaaa...

Anonymous said...

memang syok bangat..time mkn dah xpandang orang lain, yang nmpk mknan depan mata je..hehehe...
akak,nanti kite organize yang lebih gempaqzz yea...

tifaizal said...

sian kak syikin...takpe..nanti kita wat lagi makan2

haiza said...

kalo kak farah bagi 4.5 bintang,saye upkan lagi 4.55 bintang...hehehe...coz berjaya sesangat2...

Sinaran Xxx! said...

amboi mama ieja..plan baik aaa..ingatkan umah mama..buat open house tadik. hehehe..