Oct 13, 2008

Happy 31st Birthday

Thank you papa (for the 'great' birthday memory),lien (awai2 pagi dah sms),maria,mas dan my beloved brother ijam..tq all..umur dah semakin meningkat..perubahan perlu dibuat untuk bekalan diri..amin..

12 comments:

. said...

13 hb ke birthday nya? sama le dengan anak saya yang kecik sekali.

tifaizal said...

selamat hati jadi kak ija...masih voke lagi nie mama ieja walau dh anak 3. nak kena minta petua supaya kelihatan langsing selamanya...kak ija darah O ye...huhu

HazlisaNoor said...

tu la..ieja ingat birth en hisyam terbalik dgn birth sani..ieja plak sama dgn anak en hisyam..so next baby kita pakat la sama lagi..kah kah..gurau jer

darah O apa kebendanyer..A+ la dik..

Lilly said...

Shuvo Jonmodin! - Bengali (Bangladesh/India)
Qu ni sheng er kuai le - Chinese-Mandarin
Bonne Fete! - French (Canada)
Otanjou-bi Omedetou Gozaimasu! - Japanese
Feliz Cumpleanos! - Spanish
dan.....SELAMAT HARI JADI - Malaysia

semuanya utk kak ija...semoga pjng umur dan dimurahkan rezeki....

Sue said...

happy birthday to you,
u live in the zoo,
with monkey and kangaroo,
happy birthday to u..

ya ampun... ampun!!!

semoga sihat dan diberkati Allah selalu. Amin.

mlyn said...

..apy bfday kak ieja..
smga pnjg umr & d mrah kn rzki..
smga ank b'+ lg..hehehe..

sory lar kak ieja..kak tie 2,die da label kn sndi sp y krus2 smer darah O..kak tie smmg nyer BKN drah O..hehehehee..

puteri bulan said...

kak eija, happy belated birthday...hehehe...same bulan la kiter ek...oklah tuh...oklah...semoga sentiasa di dlm lindungan dan rahmat Allah...aminnnn

zaliza said...

semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, sihat walafiat, aman bahagia... hingga akhir hayat.

eZa said...

kak ieja, happy belated birthday! :D

ann said...

Hepi belated birthday kak ieja...
sori ain baru nak wish...
Semoga di murahkan rezeki dan selalu dalam keberkatan yang Maha Esa...Amin..

Anonymous said...

(kak we suka baca ija nyer blog ..tapi memang bukan jenis bagi comment....buat 4 ija punya birthday...akak nak bg ucapan...:)

"Semoga sentiasa dalam perlindungan dan rahmat Allah, sihat sejahtera, bahagia selamanya bersama keluarga dan insan2 tersayang, selalu diberkati hidup & gembira selalu.....Wish u 31st happy belated birthday".

HazlisaNoor said...

thanks all..tq kak we..nanti bila dah bsln kasitau ieja k..nak nengok bulu mata baby tu ikut cam kak we tak..hehe