Oct 13, 2008

Gimnastik

Acara : Pertandingan Gimnastik Kanak-kanak
Tempat : Dewan Sirim, Shah Alam
Tarikh : 12 Oktober 2008

Tengah mood raya tapi ahad baru ni mama sekeluarga sibuk dengan aktiviti anak2..si adli terpilih memasuki pertandingan gimnas mewakili tadika dia..sebanyak lapan buat tadika yang bertanding..so dari kul 10 pagi sampai ke dua petang kami dok dalam dewan tu..tak dapat la nak kemana-mana open house..hehe


Antara Aksi-aksi Adli

2 comments:

Anonymous said...

dasatnyer adli..kecik2 dah aktif mewakili sekolah..hehe. Ikut sapa la tu..

HazlisaNoor said...

ntahler..tp rasanyer ikut mama dia kot hihi..perasan

corat coret hari raya hihihi macam biasa selalunya hari raya pertama mama sekeluarga akan beraya di Ipoh dulu sebab dua adik akan...