Sep 22, 2008

Projek Biskut Raya

Sabtu dan Ahad lalu mama buat biskut raya...sebenarnya inilah first time mama buat biskut raya ni..bukan apa excited sebab tahun ni baru ada oven(beli oven sue)..kalau tak tu tiap2 tahun kuih tunjuk jer..hehe..
mama tak buat banyak pun..buat yang senang2 jer..yang dalam bekas tu paling simple..biskut conflake madu..yang dalam dulang tu plak biskut almond coklat..
yang ni buat hari ahad..lepas balik dari pasar tani shah alam..nama dia biskut kelapa badam..
yang ni biskut gajus..adli suka..tu tangan papa..kena kasi kredit skit sebab rajin bantu mama..hehe..tu jer la 4 jenis biskut jadila kan..percubaan pertama..

3 comments:

tifaizal said...

amboi2 mama eija, grand tahun nie ye mama...siap wat kuih lagi..x wat open house ke tahun nie kat shah alam?

ainlaily said...

waaa nampak sedap...t boleh ambil tempahan tuk thn dpn ek...hehehe

Sinaran Xxx! said...

waa tabik la mama ieja rajiiinnyerrr..