Sep 2, 2008

Happy Birthday Fatin

Birthday Fatin pada 23 Ogos disambut pada sabtu lalu..sebab time hari birthday dia tu papa takder..so,ambik kesempatan balik umah mak kat Ipoh baru buat makan2 lagipun untuk sambut puasa..
Selamat ulangtahun yang ke-4..hehe..baru masuk 4 tahun..mama harap kakak jadi anak yang baik..dan berjaya dunia & akhirat..jangan sombong2 dan takmo suka marah2 tau..




15 comments:

Aragorn said...

HAPPY BIRTHDAY ATIN

tifaizal said...

belated birthday fatin yg ke 4 dr aunty tie n family..semoga semakin comel n cute....and alwiz melawa...

FarahNH said...

epi berday atin....HAPPY BIRTHDAY TO YOU....

HazlisaNoor said...

ko wish dia alwiz melawa..jenuh ler aku kena beli baju2 dia..hehe

areenophobiaz said...

Happy Belated Birthday buat fatin the cutest. Semoga fatin menjadi seorang anak yang solehah buat papa sani dan mama ieja sehingga ke akhir hayat. Moga dipanjangkan umur dan murah rezeki selalu...

Amin...

Yang berdoa,
Just @ree@met.gov.my
"Sons Of Fedora"

backhand said...

Aminnnn....

Yang cakap amin,
"CentOS Brotherhood"

ann said...

Hepi Belated Birthday to cute little girl Fatin..

Kak ija jadi gak buat..igt x jd...buat kat umah ke?

HazlisaNoor said...

TAK..BUAT KAT UMAH MAK AKAK KAT IPOH TU HA...

zaliza said...

Selamat hari lahir fatin..
Semoga hidup sentiasa dirahmati dan diberkati Ilahi..
amin.

sarinawati said...

hepi besday fatin

areenophobiaz said...

Sambungan doa:-

Moga fatin menjalani kehidupan yang sempurna dan diberkati Allah. Serta menemui jodoh yang soleh, bertanggungjawab, penyayang, jujur, ikhlas, sempurna perbuatan dan tingkahlakunya, bertakhwa, beriman, kacak paras rupanya dan last but not least respect giler kat mama ieja dan papa sani macam saya.

Amin...

Yang masih berdoa,
Just @ree@met.gov.my
"Sons Of Fedora"

backhand said...

Amin... har har harrrr... doa... tak tahan.. mula2 ok dah tu.. aminnn, last2 ada cilok pulak sikit tuu..

Takpalah.. amin jugak lah.. Aminnnnnnnnnn.....

areenophobiaz said...

Tapi saya rasakan kalau anak2 yang dibesarkan dibawah pengawasan dan jagaan papa sani dan mama ieja, insyaallah anak itu akan berjaya. Dengan kebijaksanaan dan semangat waja the legendary papa sani serta kelembutan, kasih sayang, keayuan, kejelitaan..(serta banyak ker.. lg) mama ieja, anak itu tidak akan ada masalah dunia dan akhirat. Sori bro, kak ieja kena bodek lebih skitt. Kalau tak nanti tak merasa saya cup cakes dia sampai bila-bila.

Buat papa sani dan mama ieja, keep up the good work membesarkan anak-anak yang bakal memimpin negara serta menjadi F29 dan F41 satu hari nanti. Tak tahu la mana yang nak jadi F29 dan mana yang nak jadi F41. Kalau semua F41 lagi la bagus..muahaha. Tak tahu la kot2 ada yang nak jadi C41. Alamatnya sampai anak cucu la bro sangkut ngan JMM yang tercinta ini..

Sekian pujian dari your apprentice

Yang memuji,
Jedi KniGht @ree@met.gov.my
"Sons Of Fedora"

AHMAD ZIAD BIN SULAIMAN said...

Happy Belated Birthday Fartin,

Uncle Ziad, Auntie Ilah and our little daughter Batrisyia wishes u best of luck in your future life.

Be a smart, clever girl and hardworking

-Batrisyia-

HazlisaNoor said...

TQ Everybody!!! muuah..muuaah..

Fatin Nafeesa