Sep 14, 2008

Chicken Pox

Hari ni dah masuk hari ke tujuh adli n fatin kena chicken pox..alhamdulillah dah nak kering..mereka pun dah tak demam..cuma still kena cuti lagi sampai betul2 baik..kalau tak berjangkit budak lain marah plak mak bapak diaorang..fatin tak banyak sangat berbanding adli..ma risau kami yg tak kena lagi ni..takut nanti time raya kami ni plak terkena kan tak best...alamat tak dapat la perabih lemang n rendang..hehe

0 comments: