Aug 3, 2009

Percutian Kuching

tarikh bercuti : 13-15 Julai 2009

kalau tahun lepas percutian family kami ke sabah..tahun ni kami ke kuching, sarawak pula..tapi trip kali ni bersama mak mertua, adik ipar dan suaminya serta anak mereka..marsya..
sampai sahaja di kuching kami terus makan tengahari dulu pastu check in dan rehat sekejap..petang dlm kul 4.30 kami jln2 sekitar waterfront..budak2 ni nampak patung kuching jer nak gi main..tunggang langgang, kalau patung tu kucing betul mampuih budak2 tu kerjakan..kemudiannya kami masuk ke kedai2 sebaris yg sebelah dengan waterfront tu..sempat beli t.shirt, kain batik, gula2 lada hitam, perhiasan kecik2 mcm fridge magnet,key chain utk kawan2 opis..
dlm kul 6.30 kami naik bot ke kampung seberang pulak..50 sen jer tambangnyer..makan malam di Restoran Barok Village..glamour tempat makan ni..yg uniknya restoran ni dibina menggunakan batang pokok

1 comments:

pengkomen bebas said...

aku tabik spring betoi la dgn family ni..asyik berjalan jer hobinyer..dgn bawak anak2 kecik lagi tu..selamba..syabas dan tahniah..