Aug 13, 2009

Learning Programme

Set Learning Program yang dibeli pada Pesta Buku Selangor di PKNS minggu lalu dah sampai..so kena set dlm jadual harian utk mula guna program ni dgn konsisten..anak2 punya pasal..

5 comments:

MIZZOU said...

mak bapak memang beria-ia, tapi anak nye belum tentu lagi

MIZZOU said...

mak bapak memang beria-ia, tapi anak nye belum tentu lagi

HazlisaNoor said...

tu la pasal..anak2 buat pandang tak pandang jer..

backhand said...

anak2 taknak pakai.. mak bapak je la yg baca n main game dlm tu.. hahaha..

gadiselatan said...

tp best gak cerita2 dlm duke n game die..adik dulu pon ade, tp yg beria2 main kakak2 n abg2nyer..biasela mase kecik2 dulu tak dpt benda2 cam nih...

corat coret hari raya hihihi macam biasa selalunya hari raya pertama mama sekeluarga akan beraya di Ipoh dulu sebab dua adik akan...