Feb 4, 2009

Kolam Ikan Patin

Destinasi : Pekan,Pahang
Tarikh :29-januari-2009

Asalnya papa gi Forecast Office Kuantan dengan bos dan staf lain tapi dah abih kerja tu depa buat kerja lain plak..sambil nyelam minum air..depa gi makan murtabak pastu gi kolam ternakan ikan kakak bos dia..hehe..ni yang lain kali mama takmo kasi papa gi mana2 ni..lain plak benda yg dibuatnya..

4 comments:

puteri bulan said...

alah kak eija, papa sani gi makan n mancing ikan je...jgnla marah...tp ann tau..kak eija marah sbb die gi tak ajak akak kan...tul tak???hehehe

MIZZOU said...

buat kerja kat Kuantan....macamana boleh sampai kat Pekan pulak tu???

HazlisaNoor said...

itula yg orang bising tu..gi kerja ke gi jenjalan..tak ajak skali plak tu..hehe

backhand said...

macam mana boleh sampai kat Pekan? itu kena tanya sama big boss rangkaian lah.. aku ngikut jer.. hahahaha...