Feb 16, 2009

Geng Upin Ipin

Kami dah tengok Geng memang best aa..pada mama best tul citer tu..kelakar..cuma tang adegan monster dgn snake besar tu kalau budak2 bawah 3 tahun tak berapa sesuai kot..sbb masa tengok semalam ader budak kecik nangis takut..nasib baik anak2 mama dah besar..depa suka jer..aisy plak mmg suka tengok lawan2..so semua excited la..tapi secara keseluruhannya memang BEST..ayuh semua gi tengok..kasi supportla produk Malaysia..nasihat mama sebelum gi booking dulu tiket jangan main terjah jer ke panggung..sebab masa hari mama pergi semalam..penuh..yg sebelah petang pun penuh..fully book..

8 comments:

maria said...

hebat ar anak2 k.ieja...sy kena tunggu vcd je la...baru bleh tgk

MIZZOU said...

macam menarik aje....tapi tak ditayang kat US ni...suruh la alih bahasa

Anonymous said...

besh ek ieja..? Kalo bawak budak2 tgk wayang..mahu si nureen tu tertido almaklum gelap dan sejuk...hehehe..

HazlisaNoor said...

tengah bising2 tu dia bleh tertido ker yanz..hehe kelakar..
tapi best aa..aku yg org besor ni pun ketawa ngekek ngekek..hehe

Anonymous said...

nureen tertidur sebab dok kat riba mama dia la..sebab takut nak duduk kat seat sendiri..hehehe..kena tunggu besar sket bleh bawak..

Diin LCP said...

Hai..sy Diin dr Les Copaque..thanx sgt2 kerana menyokong filem kami.Kami disini sgt gembira kerana berjaya menggembirakan anda sekeluarga.Thanx again!Doakan kejayaan kami!

backhand said...

Hai Din Les Copaque.. kim salam kat superstar syafiq ye.. hahahaha.. teh tarek, kopi tarek, melo tarek, neskape tarek.. hahahaha.. overall. movie geng.. MANTOP!!!

Diin LCP said...

Okeh!Nnt sy smpaikan salm Backhand kat die..hehe!