Oct 16, 2009

Tensi

Acara melepaskan tensi bermula malam tadi lagi..papa balik kerja jer mama dah jek jom aa gi memana..shopping ke..hehe..papa pun jomkan jer la..so semalam dah rembat dua helai shirt..tengahari tadi sambung lagi episod melepaskan tensi..pompuan senang jer ubatnyer..gi shopping abih lupa semua benda..ya, mmg mama tensi lately..takper..Tuhan lebih tahu apa yg terbaik buatku.. ;)dah lama dah aim benda2 alah ni..dari sebelum kawin lagi..bila nak dapat pun tak tau..hehe..mahai bebenor..pandang jer la..huhubersama teman yg turut berkongsi rasa..hehe..rasa nak membeli tapi tak kesampaian..haha..berangan jer la korang..mana tau nanti2 ada rezeki tersepit kan..

7 comments:

Shikin@Ummi_AN said...

kak...kita main kutu periuk belangalah mcm ni.Huhu...aci tak gitu?

MIZZOU said...

ape yang nak di tension kan Ieja? tak dapat pinggan mangkuk correlle tu ke? Mai US....kat sini semuanye murah2

cengko said...

berkenan pinggan mangkuk...? beli ubat gigi fresh & white yolas. kopom dpt hadiah pinggan. kitorg guna yg tu jer kt umah. tmbah nasi byk gak.


heheeee...

D.I.L.L.A said...

apa tensi2 ni... tp ok gak kalu sani sanggup melabor beli mcm2 tu utk hilangkan tensi ija.. hehehe
kalu ija nak beli pinggan corele or corningware murah.. beli ajer d langkawi or pengkalan kubur kelate.. mmg murah..sambil makan angin ..

tifaizal said...

bestnya korang merayap lepas tension...time bile nie merayapz nie...

HazlisaNoor said...

syikin : ok gak tu
en.syam : belikan boleh..
cengko : ko ni sajer jer la cengko
k.dilla : mmg dah ada dlm plan dah tu..tunggu

tifaizal : tie, len kali nak join ke

Sinaran Xxx! said...

Salam ija..tension ke? Takpe..dah ada pengubatnya..okla tu..