Oct 12, 2009

Openhouse Tertutup

terima kasih banyak2 kepada semua yang dapat hadir ke open house tertutup mama pada sabtu 10/10/09 ari tu..walaupun time jemputan sepatutnya dari kul 2 sampai 6 petang jer..tapi orang yg datang start kul 12.30 sampai 10 malam..hehe..takper..yg last2 tu makan apa yg ada jer la kan..bak kata kak ada ziarah menziarahi lebih penting..

menu mama biasa2 jer..laksa,lemang+rendang,nasi impit kuah kacang,tauhu sumbat,kuih raya dan puding..tak larat ler nak happening2 bukan pandai pun nak buat nasi tomato ke bagai..janji puas hati sbb masak sendiri utk sahabat2 tersayang cewah..thanks utk hubby tersyg sbb bnyk membantu..hehe..tak selitkan karang takmo tolong lagi plak..huhu

tak sangka jugak open house ni boleh jumpa kawan2 sejak dari sekolah rendah lagi..tq bebanyak sbb korang sudi datang..tak sangka plan last minit menjadi..dah 6 tahun tak jumpa tu..ok, yang tak dapat hadir tu takperla..ada rezki next2 year kita bleh gether2 lagi kan..insyallah..tq all muaahh! yg takder dlm gambar tu sbb kalut sgt tak sempat..
1) jamal + family (jiran sebelah rumah lama kat kpg melayu subang)
2) zunaidi + family (x-boss papa)
3) syed + family (kawan papa)
4) azie + family (kawan serumah mama masa bujang)
5) syahid + wife (officemate)
6) maria + family (officemate)
7) k.ara + hubby (x-officemate)
8) aree (x-officemate)
9) jasdy (x-officemate)
10)kak lijah + family (x-boss mama)
11)kak zah + family (x-boss mama)
12)lien + family (kawan sekolah menengah)
13)mas + family (kawan sekolah rendah)
14)nisah + family (kawan sekolah rendah)
15)hairul (officemate)
16)azizi (officemate)
17)ann + hubby (x-officemate)
18)azlin + family (kawan sekolah menengah)
19)kak ada + family (x-boss papa)
20)adik + neesa

5 comments:

Sue said...

sorry kak Ieja, tak dapat datang. Nanti Sabtu depan (17hb) jemputla datang rumah jika ada kelapangan.. Masa: 2.00pm-6.00pm.

eZa said...

k.ieja, sori x dpt datang. schedule ketat. hehehe

tp rase rugi aa x pi. food sodap² je tuh.. sob! sob!

HazlisaNoor said...

insyallah sue, rasa time tu macam ada hal lain jer..tengok dulula ek..tq ajak

eza, akak tunggu jugak ko..tak nampak btg idung pun..takper..len kali

MIZZOU said...

betul ke ziarah-menziarahi lagi penting dari makan....rasa nye kalau takde makan2, takde sape yang nak datang kot...betul tak???

gadiselatan said...

mmg sedap foods yg ade...wlupon kitorg mkn laksa terakhir..siap kongsi lg semangkuk laksa berdua..tp puas sbb dpt part bwh..mmg pekat kuahnyer..

corat coret hari raya hihihi macam biasa selalunya hari raya pertama mama sekeluarga akan beraya di Ipoh dulu sebab dua adik akan...