Aug 9, 2008

Percutian Keluarga 2008

Destinasi : Kota Kinabalu,Sabah
Tarikh : 04-Ogos-2008

Tahun ini mama sekeluarga bersama dengan mak,abah dan adik bongsu mama ijam bercuti ke KK...sepatutnya adik mama yg nombor 2 ikut sekali tapi dia tak dapat cuti sebab baru seminggu masuk tempat kerja baru..tak boleh cuti jadinya burn la satu tiket..
Ini gelagat Aisy dalam flight..pandai jer dia duduk dan pasang talipinggang sendiri..adli n fatin duduk dengan papa dia..masing2 berebut nak tepi tingkap..
Alhamdulillah..selamat mendarat di KK dalam kul 12.30 tghari..kecut jugak perut masa time nak landing tadi..hehe..pergi ok balik banyak langgar awan so rasa macam nak muntah..actually ni bukan first time mama n papa ke KK ni..ini kali ke-3 buat mama dan kali ke-5 bagi papa..tapi naik MAS sbb urusan kerajaan..bila naik AirAsia ni rasa gegar2 skit..
Inilah bilik hotel kami di KK..Imperial International Hotel..nasib baik bilik muat utk kami semua..cuma ada la yg kena tido bawah..hehe..thanks yanz sbb cdgkan hotel ni
Semua rehat lepas makan tengahari dan tido..nanti petang nak jalan2 kat Pasar Filipina pulak

3 comments:

Sinaran Xxx! said...

Seronot nampaknya ye. Hotel ok ker? Bilik air yg aku dapat tu pecah2..dan ada bocor sket..Breakfast pun tak meriah sgt makanannya..Apa2 pun okla kan regenya..Naik AirAsia ada goyang2 ye..hehe..

HazlisaNoor said...

okla jugak bilik airnya..hari kedua tu jer sinki dia sumbat skit..breakfast abah dgn adik yg pergi..

backhand said...

slek takde kolam renang hotel tu.. kalau le meridien best jugak.. ada kolam renang.. leh tgk laut.. tapi.. tak berapa best la anjung senja tu dah tutup.. kalau tak best gak lepak malam2 kat gerai2 depan tu.. sambil kena angin laut malam... hehehe.. sembang ngan drebar teksi sana, depa nak buat hotel lagi kat waterfront tu..

corat coret hari raya hihihi macam biasa selalunya hari raya pertama mama sekeluarga akan beraya di Ipoh dulu sebab dua adik akan...