Aug 13, 2008

Pertandingan Bunga Api

Malaysia International Fireworks Competition 2008
PICC Putrajaya

Malam tadi mama sempat lagi gi Putrajaya tengok bunga api..lepas Maghrib jer terus gi sana..maybe malam pertama ramai orang tak tau lagi so tak la seramai tahun lepas..lagipun hari kerja..tapi masa nak balik jam jugak la nak kluar dari Putrajaya tu..Yang malam tadi Malaysia punya best gak la..mama suka time ending..gah giler..sebelum start kita berkelah makan2 dulu kat tengah padang tu..



12/08/2008 Malaysia Team
16/08/2008 China Team
20/08/2008 Canada Team
24/08/2008 Spain Team
29/08/2008 Grand Final


*mama dapat tahu kawan opis lama John masuk hospital sebab accident motor..mama doakan harap John cepat sembuh..amin.

6 comments:

backhand said...

finishing memang tip top... bedebamm.. bomm.. booomm... letih aisy nak tembak semua bunga api tu.. hehehe..

Sue said...

best kan kak? sue pun pergi jugak, tapi dok dalam kereta aje, kat parking. yg syok nye org tak ramai. akak dok mana? tak nampak pun..? hehe

HazlisaNoor said...

akak cam biasa la dok port baaiikk punyer..
weh korang sue nak masuk PTD Ulu Lgt..dok sebelah CC Itam..hehe

Anonymous said...

kak ija....lain kali nk p, sms sy tau...maner tau..terfree plak time tue bleh p jgk. syafiq mesti suka tgk

Sinaran Xxx! said...

ija dok padang mana? gi sampai picc ke? tonight gi show lagila ye..

HazlisaNoor said...

malam ni tak dpt gi..surau kat rumah aku ni ada buat baca yasin dan doa selamat..