Aug 27, 2008

Program Little Calips

Assalamualaikum..kum apa combat..bat apa batman..man apa mentol..tol apa tolak..lak apa laksa..sa apa satu..tu apa..tunang..nang apa nangka..ka apa kayu..yu apa..you bodo..
hehe..sorry yer..ma bukan mengata korang..cuma teringat masa sekolah..mana belajar ntah lagu tu...semua orang tau la lagu tu..yang peliknya saper la insan yg memula dan menciptanya kan..tambah pelik bukan kanak2 kat perak jer..tanyala budak2 kat mana2 negeri pun sure ader jugak lagu camtu..macamana bleh tersebar ek..
ni nak citer pasal aktiviti sekolah anak2 mama..semalam dapat surat dari cikgu dia..ader program macam2la..

dan yang ni plak aksi adli dan aisy dalam keta masa ambik dari sekolah semalam..tengah baik camnila muka depa..tapi kalau tengah gaduh...lain hari mama ambik gambar gaduh plak...tu pun kalau sempatla...sebab rasanya kalau time gaduh sempat capai rotan daripada capai camera..hehe..

0 comments: