Aug 25, 2008

Aquaria KLCC

Sabtu,23-08-2008 dalam jam 2.30 mama sekeluarga masuk Aquaria KLCC...walaupun papa baru balik dari Kuantan pagi tu..tapi kesian kat anak2 punya pasal kami bawak jalan2..lebih2 lagi ader promo tiket untuk family..2 adult+2children=RM88...itu pun nasib Aisy under 3 years so tak kena bayar..lepas ni tak bleh gi dah la..aisy dah kena bayar..hehe





6 comments:

tifaizal said...

wah...mama ieja n family gie aquria..mesti best ooo..

FarahNH said...

la ingatkan yang pakai baju pink tu ikan duyong....

HazlisaNoor said...

ikan duyong maya karin ader tak..

maria said...

ader lagi x....promosi tuh.....

HazlisaNoor said...

hari tu promosi cuti sekolah tak tau la plak ader lagi ker tak..bawak shafiq sure dia suka

backhand said...

promosi tu sampai 31 ogos ni jer.. kalau nak murah.. kena la kerja part time, bagi ikan makan ke.. lap cermin aquarium ke.. hehehe..