Apr 1, 2009

Pantai PD

Tarikh : 28-Mac-2009
Destinasi : Teluk Kemang
Acara : Mandi manda untuk budak2, mak bapak duk relax2 jer..release...klik pada gambar utk lebih clear..di tengah terik mentari..cewah..abih anak2 kena sun burn weh..nak buat camner budak2 tak bleh nak larang..dah laut depan mata..

mama dah tau petang sabtu memang ada pasar malam kat sini..sebelum bertolak balik kami pun singgah tengok apa yg patut..bukan tengok jer..beli jugakla skit2..hehepapa plak skang ni kalau ternampak je signboard tempat memancing sure nak singgah tengok punya..adoi on the way nak balik tu ader plak papan tanda kelong memancing..apa lagi terus belok ke situ..tengok2 jer..dia kata..ni jalan nak masuk situ kena lalu perkampungan cina,india,melayu dulu..pastu baru jumpa kuala lukut..Kelong Mamod..masa gi tu..nampak ader sekumpulan pemancing tengah siap sedia utk naik bot gi ke kelong memancing..teruja papa..hai..senyum jer la..

5 comments:

cengko said...

heheee, org dah gian cam tu laa... stendet la tu. mancing ikan xpe, jgn mancing org. kang xabih nak 'makan' pinggan mangkuk kat dapoo...

MIZZOU said...

memang sah abg sani kita ni dah terkena....terkena minyak senyonyong ikan duyung!!! selagi tak dapat satu, selagi tu la dia kemaruk....hahahaha

backhand said...

hahahaha.. mana ada kena minyak senyonyong.. saje je pg tgk.. alang2 dah on da way.. kalau semata2 nak pegi tgk takde la.. kehkehkeh..

Mama Yanz said...

nak citer pasal mama ieja la..asyik papa sani jer..ekekeke..Mama pegi balik hari ke? So setiap ari Sabtu la ada pasar ek..bila la nak mandi laut dgn budak2 tu..hmmm..

HazlisaNoor said...

a,ah..sampai sana dalam kul 11.30 pg pastu kul 4.00 balik aa..dah tengok dah ramalan cuaca kata petang hujan..masa balik tu memang hujan pun..hehe