Apr 8, 2009

Menu Ringkas Part II

kini kemunculan menu ringkas bahagian II sudah tiba..haha..menu harian yg simple..sesuai utk semua peringkat umur..hehe..ntah apa2..sajer nak share dgn korang..nak rasa?




13 comments:

eZa said...

terliur tgk sume2 tuh. mmg simple, tp slalu nye itu lah yg paling sedap! ;)

cengko said...

masak lebeh... siap anto BSP... no. 70 jln sp6/3. ada branie...?

**food tester tinggal kat situ...

MIZZOU said...

apa ieja...pinggan macam-macam color ade....set nye tak cukup sebab selalu main baling-baling dengan abg Sani ke?.... hahahaha

FarahNH said...

gulp....meleleh air liur aku dibuatnya

Sue said...

pandai la akak match kan lauk pauk tu sumer. kadang2 sue masak ntah hape2.. tak match langsung. hahah.. telan aje la. janji perut kenyang.

nak tiru cengko.. kalo masa lebeh, anto kat BSP jln bsp 2/5a yer?? kita berjiran ke cengko??

tifaizal said...

heheh, rajinnya mama ieja nie.simple pun mcm2 ada.heheheh.yum yum.bertambah sygle papa sani kat mama ieja nie.

HazlisaNoor said...

eza:akak tau masak yg senang2 jer..

cengko:tapi blum tambah budula..

en.syam:jahat tau en.syam ni komplen plak pinggan mangkuk org..ann,mana katalog akojaya ni..en.syam dah bising..

k.farah:sori akak puasa ek..

sue:cengko kat saujana putrala sue..

tie:iyer ker sayang tie oii..

gadiselatan said...

alah k. ieja, pokcik tak masuk opis la..kan die kursus minggu nih...tunggu minggu dpn la eh...da beli kang tayang ngan en hisham...

cengko said...

Sue:
"nak tiru cengko.. kalo masa lebeh, anto kat BSP jln bsp 2/5a yer?? kita berjiran ke cengko??"

"berjiran? jln bsp 2/5a"... kat maan ni?

Anonymous said...

huhu.. sedap2 makanan yg dimasak nih.. kalo papa sani x sayang lagi, tak tau la den nak kata apa... hehehehe...

Sue said...

Cengko,

BSP=Bandar Seri Putra.

Sinaran Xxx! said...

Ieja mana resepinyer weh..heheh. Bila bleh dapat lunch @ dinner kat umah ieja ni..Aku nak menu second last tu..ada sambal tempe ke tu??

cengko said...

sue, Bdr seri putra tu kat mana eh...?