Apr 20, 2009

Gelagat Anak Makan

mama nak share gambar anak2 mama tengah makan..nampak suka dan ceria jer..tapi gambarnya tak berapa sharp sbb guna camera handphone je..tak kirala makan cucur udang jer ke..atau kat secret recipes mcm gambar bawah tu ke..nampak aksi depa meriah jer..jangan gelakkan cucur udang mama yang besor tu ek..bentuknyer tak cantik langsung..buat kecik2 lambat siap..buat besor cepat abih..haha..maleh tul..budak2 ni makan tak banyak mana sangat..main jer yang lebih..tapi ikut mood jugak..kadang2 tu bila order skit tak cukup plak..time tu la selera depa beria mau makan..sudahnya kami yg lapar..
tomyam kung ni mestila mama yang punya..

6 comments:

eZa said...

mmg sronok tgk anak2 mkn. kalau mkn luar meja we all lah yg paling 'disaster' skali... the kids sgt lah menikmati food diorg... hehehe jji kenyang! ;)

MIZZOU said...

budak-budak ni kalau pergi tempat standard banyak la dia makan....kalau gerai tepi jalan kurang sikit...kalau makan kat rumah lagi kurang....perasan tak?

Sha said...

salam ieja... hehe... lama tak jumpa... akhirnya jumpa kat cyberworld pulak... seronok betul tgk anak2 makan kan... riuh rendah...

HazlisaNoor said...

eza : akak mmg solute kalau tengok korang punya aktiviti makan..tak bleh nak lawan..hehe

en.syam : a,ah mmg pun..penat ieja masak sedap2 kat rumah..hehe..perasan

sha : laa sha,camner bleh terjumpa blog mama-ieja ni..hehe..lama tak dengar khabar berita..

Sue said...

kalau makan kat luar, mmg meja kitorang paling happening. silap2 sekali ngan munt*h pun ada... hehe. Mitak maap banyak2 le kat tokei kedai.. apa nak buat, budak2 le katakan.

Sha said...

ieja... Alhamdulillah dah sihat dah... dah lama tak jumpa liza hayati... hari tu jumpa emi je jat jj

corat coret hari raya hihihi macam biasa selalunya hari raya pertama mama sekeluarga akan beraya di Ipoh dulu sebab dua adik akan...