Jan 23, 2009

Must Try

Ada dua makanan yang mama baru cuba rasa..satu tako yang diperkenalkan oleh laily pada mama..sedap..sedap lagi yg jual kat Mid Valley dari yg kat Masalam..tapi yang kat Mid Valley ni mmg ramai sangat orang kena beratur panjang..dia kena order dan bayar dulu kat kaunter Jusco pastu baru ambik kat tempat dia..tunjukla resit..
satu lagi kik kok ni..dia macam apam balik ranggup..dalamnya dia letak pisang bersama-sama dengan coklat ke..honey ker..peanut butter ker..apa2 je la boleh pilih..kik kok ni bleh didapati di Ekano Power Centre..rasa dia sedap..kalau tengah lapar tu..makan dua jenis bleh kenyang..tapi kalau dah sejuk tak best la dia jadi liat..tapi rasa still sedap lagi..mungkin ada antara kawan2 mama dah pernah makan benda ni..korang rasa ok tak?

2 comments:

Lill said...

penah mkn & sb suka sgt penah try bt sndiri..siap beli bekas nk msk tako tu lg huhuhu...snack jepun tu kak ija...hehehhee...

HazlisaNoor said...

akak dah agak dah..ko antara yg suka makan makanan jepun ni..hehe..so amacam..menjadi tak respi tu