Jan 8, 2009

Lagi Gambar Ikan

Ada plak permintaan utk masukkan gambar lagi pasal aktiviti papa memancing dengan kawan2 dia hari tu..layanz jer la..setakat masukkan gambar apa la sangat kan..hahaha..

ni aktiviti kira ikan ke apa ni..ke kira ikan saper paling besar..saper pemenangnyer ni..eh,ikan panjang tu ikan apa ek..saper dpt ikan tu..yg paling besar tu ikan apa..warna itam tu..sorry i jarang gi pasar..hehe

10 comments:

areenophobiaz said...

mama ieja, haa tgk jenahak yg paling besar tue la sy yg kasi angkat (second besar selepas prince punya ikan yang tongkang pecah tue). Kak ieja n wanita2 kalau nk pegi maunyer sorang RM15,000 kalau nk naik cruise ship yg cantik2 siap ader swimming pool, satellite tv, jacuzi n sbgnya. Namapun memancing my dear sister, manader cantik2 n wangi2. Benda2 yang cantik hanya la melihat muka ikan masa kitaorang tarik naik atas bot n pemandangan matahari terbenam n terbit semula ajer.

HazlisaNoor said...

ikan tongkang pecah tu yg mana satu??

Lill said...

kak ija jom kita wat trip kejar ketam...hehehehhe..aree ni bangga la tu..hbis la pasni ketagih gi laut plak...huhuhuhu...

HazlisaNoor said...

tu la..konon lepas ni nak ke mersing plak..adoi,yg letih akak jugak kena tinggal dgn budak2 tiga org tu..jom kita adu pada persatuan wanita jom lily..tak pun yg wanita2 ni kita pun kena buat aktiviti nampak gayanyer..bior depa plak kena tinggal dan pulun jaga anak..

puteri bulan said...

sokong...sokong...wlupun ann tak de anak yg nak ditinggalkan...hehehe...nak ikotttt....

puteri bulan said...

pegi mancing jauh2...tp bile amik gambar...berlatar belakangkan shah village hotel gak...aper klasss...

MIZZOU said...

awat kecik-kecik aje...mana ikan duyungnye???

Lill said...

aiks...en.syam besar jgk la tu ikan yg dorg dpt hehehehe...ikan duyung kt missouri je kot :P

backhand said...

sayangkan anak tangan2kan...
sayang isteri tinggal2kan...
hehehe.. sebab sayang la yg pegi memancing tu... balik boleh makan ikan fresh sama2... hahahahahaaaa...
tu pepatah la yg kata.. kehkehkeh..

backhand said...

ikan duyung tinggal kat umah daaa... hehehehe..