Dec 3, 2008

Lagi Jalan-jalan

Tarikh : 28-November-2008, Jumaat
Destinasi Pagi : Padang Besar, Perlis

kalau ikutkan macam2 nak dibeli..tapi mujur duit kat tangan ni tak banyak..hehe..konon..tak beli apa2 pun sangat..just beli barang2 cenderahati utk perkahwinan adik mama nanti..pastu kad kawin dia..hai dia yg nak kawin kita plak melebih-lebih..hehe..tapi korang jgn tak try tomyam kat sini..pergh..tomyam thailand mmg kick..


Destinasi Petang : Restoran Laksa Telok Kechai

Masa mama kerja kat kedah dulu2..kawan mama nizam ader ajak makan kat sini..so dari situla mama tau ader laksa yg famous ni..korang searchla tengok mmg laksa ni best..mama bawak papa dan anak2 rasa..sedap..dia letak sambal kelapa skit kat dlm tu..abc dan pulut inti dia pun sedap..ader dua kedai din dan zakaria tapi yg zakaria tutup plak hari jumaat

Destinasi Malam : Rumah sahabat lama, Ani

kami bermalam di rumah kawan lama mama..kawan sekolah dulu..my best friend..Ani..TQ pada Ani dan hubby sbb bagi kami tumpang bermalam..hehe..best depa honeymoon anak2 cuti sekolah hantar kampung, pandai ek..hubby dia siap lapkan cermin kreta yg kena getah mempelam..hehe

3 comments:

MIZZOU said...

apa Ieja....28 Disember...hari ni baru 3 Disember....jump to the future ke??? Jalan sakan hangpa ye....takde apa-apa souvenir ke untuk orang US? Sani....sate hang makan tu memang sah beli kat kedai

HazlisaNoor said...

eh silap plak..ok dah dibetulkan

backhand said...

hahahaa.. yg itu memang beli.. kat gerai jual sate dlm gerai laksa telok kechai tu.. ok jugak la.. sedap jugak.. cuma takdak sate rusa la... hehehe..

corat coret hari raya hihihi macam biasa selalunya hari raya pertama mama sekeluarga akan beraya di Ipoh dulu sebab dua adik akan...