Dec 4, 2008

Jalan2 Hari Ke-3

Tarikh : 29-November-2008, Sabtu
Destinasi Pagi : Pekan Rabu, Alor Setar

Pagi2 lagi kami dah sampai Pekan Rabu..dlm kul 10 pagi..selepas dah check out dari rumah Ani..beli barang skit2..ikan pekasam utk ijam,asam jawa,dodol,belacan dll utk mak dan mak mertua..adli tutup idung plak masa kat tempat ikan pekasam tu..hehe..haa..kat pekan rabu ni korang jgn tak cuba bihun sup utara dia..seeedaaapp..

Destinasi Tengahari : Kenduri Kawin Aree di Mergong

Selamat pengantin baru mama sekeluarga ucapkan untuk Aree dan Wife..apa ek nama wife dia lupa la plak..semoga berbahagia ke akhirnya

ni jalan nak ke rumah Aree..berdepan dengan sungai tau..



Destinasi Petang : Muzium Padi

oleh kerana rumah kenduri Aree tu hanya kira2 4 km saja dari muzium ni..so kami singgah sekejap..best gak..masuk dalam tu kami dibawa berpusing tengok mural lukisan perkampungan sawah padi..




7 comments:

maria said...

dah la tue g jln2 belah utara..meh la kiter g belah timur plak...Pasar Siti Khadijah menunggu k.eija sekeluarga...

MIZZOU said...

pengantin tu nampak macam Panglima Arie....tetiba je kawin ni, tak terima jemputan ponggg!!! Selamat Pengantin Baru

Anonymous said...

Ija nak tahu, die bgtahu kak we kak ieja x masukkan cerita g kenduri kawin rumah die pung...kak we bgtahu.. aree bukan penting dalam hidup kak ija pun hehehe....

HazlisaNoor said...

LAAA..iyer ker kak we..ala kecik ati ler pulak adik sorang tu..bukan tak nak update la kak we..lambat skit sbb byk citer sebelum gi kenduri aree tu..

areenophobiaz said...

Saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada kakak sejatiku mama ieja kerana membuat liputan majlis kahwin saya dalam blog sensasi dia ini. Sayang jugak mama ieja kat saya ni rupanya. Saya nak mintak maaf kalau x pandang camera sbb x sedar langsung bila masanya gambo candid ini diambil. Kalau tahu, dah buat senyuman ala2 syed muzaffar dah. Anyway, thanx 4 all the trouble. U r da best!!

p.s: bukan macam kak hawa, blog pun xde..:p. Dah la tunggu dvd player xdapat2 lg.

Yang Mengucapkan Thanx,
@reecardo Alamo
"Heroes Of Fedora"

HazlisaNoor said...

kak we ader blog jugak la aree..cuma dia nak low profile..atau maybe dia tunggu baby tu kuar dulu baru best nak declare blog..

areenophobiaz said...

Saya juga ingin mintak maaf kat Mizzou sbb xberkesempatan untuk jemput dia walaupun identity dia sy tidak ketahui. Faham-faham je la masa tue kesibukkan dia amat luar biasa. Ikutkan ramai gak kawan-kawan saya yang rapat sy x jemput sebagai contoh Fahrin, Danny X, Misha O, Diana Danielle dan sebagainya. Tapi insyaallah saya akan jemput kawan-kawan nie termasuk mizzou ke majlis potong jamboi anak sulung saya nanti. Saya x mintak banyak dari anda, cuma doakan kebahagian saya dengan isteri berkekalan sehingga ke akhir hayat. Pohon la jugak biar saya kahwin satu ni ajer. Xmo 2, 3 atau 4. Doakan la jugak saya dapat 5 orang anak iaitu 2 laki dan 3 perempuan berselang seli. Doa anda amat bermakna buat sy.

Sekian Terima Kasih,

(p.s: Sori kak we sbb x check dulu sblm mengeluarkan kenyataan. Maaf daripada anda amat dihargai)

Yang Mengucapkan Thanx,
@reecardo Alamo
"Heroes Of Fedora"