Dec 17, 2008

First Time Gunting Rambut

Lihatlah gelagat aisy ni..inilah first time dia gunting rambut kat kedai..sebelum2 ni opah dia yg guntingkan rambut..itu pun susah..takmo gunting..gelila..letihla..abih senget benget..
tengok tukang gunting ni kesian dia..dapat gunting belakang jer..bila nak gunting depan dia tak bagi..kat tepi telinga pun tak bagi..last2..biar jer la,aisy dah nak nangis plak..balik rumah kami alter..


3 comments:

puteri bulan said...

sian ann tgk aish tuh..muke mmg tgh tension jerk..cam kene penderaan perasaan....takper..slow2..nnti oklah tuh...1st time mmgla camtu...

MIZZOU said...

same la macam anak kami yang kecik sekali tu....Hilman....siap nangis lagi tu.

tifaizal said...

mama ieja nie sempat lagi captured gambo aish nengok sadis tu...huhuhu