Jul 15, 2008

Lagi Gambar Chilling

Ni ada lagi gambar masa kat Chilling tempoh hari..ni dari camera kawan-kawan yang lain..jom kita layaannnn...zzaaaazzz...






10 comments:

Sinaran Xxx! said...

waaah..berkampung sakanla..ramainya kerabat kajicuaca..cuaca ok ker masa tu? hehehe..baru nampak muka kak Ina..hihi.

Sinaran Xxx! said...

Amboii kak zara..sronok berendam aa..tu dah mandi pagi ke belum tu..hihi..Ija tak nampak rupa mak budak pun..hehe.sukala tu..

HazlisaNoor said...

cuaca pagi sampai kul 3.30 ok..lepas tu hujan...nasib baik dah on the way balik..
aku memang awet muda yanz..hehe..ni yg aku sayang kat ko ni..

MAGNIFICO said...

kak ieja laksa tak sempat nak rase ahh...huhuhu...kak ieja ari jeles saya berdua2an ngan fatin..hahaha..
"sory ahh aree ko dah kene reject ngan kak ieja"..hahah..haha..tak gitu kak ieja.Pasni kiter nak picnic kat mana lak...kak ieja pikir2kan lah..saya on ajer...hehe...

p/s:nanti kalau nak order kek coklat bagitau ahh..bleh uruskan...hahaha..(siap promote tuh)

areenophobiaz said...

Xde masa aku nak jeles skang nie. Ko nak dia skang amik laa..20 tahun akan datang dia pasti akan kembali ke pangkuan aku. Ko sanggup tunggu ke? Alamatnya makin panjang la janggut ko tue..Muahaha...Ingat mama dia je ke ko kena amik hati?..Papa dia blum terima ko lagi.

Kak ieja yang ku sayangi, lepas nie sy akan ikut je akak kemana k. (Ngan Sani sekali la). Kalau nak terjun air terjun paling tinggi pun sy ikut. Nak renangi lautan paling dalam pun sy ikut. Nak bakar kambing paling ganas pun sy bakar. I will be with you always

Yang setia menanti,

Megat Dewa Aree
"Challenge the best, Die like the best"

tifaizal said...

meriah tul event kaji cuaca wat..semua sporting2 la...kita x tau la mcm mane....huhuuhu

ann said...

sorila kak eija, bukan niat dihati nak enterframe...tp dah gmbr ann yg tak seberapa tuh yg menjd pilihan...nak wat camner...msti sbb ann sorg jerk kot yg tak kawin lg...hahaha....

backhand said...

fatin tu anak papa daa.. sapa yg berkenan.. dimaklumkan.. kena bodek bapak dia laa.. har har harr.. advantages utk calon2 yang terror linux, kalau ada lpi separuh cert pun dikira jugak.. har har har..

backhand said...

bila pulak PTG nak buat event ekk.. boleh gak nak try.. program melawat tanah kawasan hulu selangor ke.. kehkehkehh..

HazlisaNoor said...

sudah..sudah..tak baik gaduh2..nanti bila fatin dah besar..ikut dia la nak pilih saper..tapi kalau time tu korang bergelar Jutawan..akak bleh tolong promotekan..hehe.memain jer..lepas ni kumpul duit..kita ke Langkawi..Island hopping,cable car dll..
suruh k.ara buat kutu langkawi