Jul 24, 2008

Baby Boy

Ni nak share gambar baby boy merangkap pakcik sedara anak2 mama yang baru jer lahir pada Ahad lalu 20 Julai 2008 di Hospital Besar Ipoh..kebetulan mama sekeluarga balik kampung, so mak dengan abah pun ajak la sekali melawat sepupu mama yang paling kecik ni..so kalau baby ni sepupu mama kiranya pangkat pakcik sedara la kan kepada anak2 mama ni..hehe..camno ni anak sedara lagi besor dari bapak sedara..ala ada banyak kes2 camni kan..tengok la muka anak2 mama yg macam terkejut tak pernah tengok baby kecik..ni nak kena tambah adik lagi kat depa ni..hahaha..


7 comments:

HazlisaNoor said...

nampak tak Aisy dalam gambar no 2 tu tengah didukung oleh mak sedara mama sebab dia nak lompat masuk dalam katil kecik baby tu..hihihi

tifaizal said...

wah wah...bila planning nk tambah lagi nie...huhuhu...

HazlisaNoor said...

ko jangan tie..akak memang bila2 masa jer..tapi mengenangkan yg dah ada tiga orang tu pun jenuh menjaganya,nanti2 insyallah..

backhand said...

papa on jer.. har har har.. anytime green light.. nanti2 papa jugak kena bertungkus lumus.. buat susu.. basuh b****.. mamanya bertungku jer..

tifaizal said...

hahahah..tu dah dua2 on...orait la...hehhehe...tie pun mcm nk baby lagi nie...kuang kuang...tapi farah sorang nie pun dh tonggang langgang dh kita org ...hahahahah..bg la farah besor skit ....

HazlisaNoor said...

HA...JGN NAK NGENGADA!!

FarahNH said...

ish ish ape la kome seme ni cakap lagu nih.....jeng jeng jeng...