Jan 29, 2008

Sunway Pyramid New Wing




adli dengan fatin naik keretapi di sunway pyramid

gong xi fat chai! selamat tahun baru cina!

5 comments:

Sinaran Xxx! said...

Ija, awatla bubuh link aku tu..malusss aaaa..glamer2 kan diri niii..UwaAAAAaaaa..

Dah siap aaa construction kat sunway pyramid tu?..best dan canggih kan parking kat situ..kata zizi..

HazlisaNoor said...

takperla...mengeratkan silaturahim..sesama insan..hehe

Sinaran Xxx! said...

Ija..aku ada permintaan leh tak ko letak link tu jangan guna nama penuh aku..bukan apa aku tak pernah dedahkan nama sebenar..for security..bahaya kan bak kata CyberSecurity Malaysia. Tolong ye letak nama blog ker..Thank U..

Sinaran Xxx! said...

hehe..sayaaaang mama ieja..tengah keroje yer..mesti jalan2 menara pkns ni..sacc ker..bessstnye..aku cuti ni tak kemana pun..sibuk di umah ajer..

HazlisaNoor said...

tekaan ko tak tepat la...aku duk melepak jer kat opis ni ha...dah sengkek shopping jer kerjanyer..

kami ambik kesempatan ikut papa gi ayer keroh on weekend..papa ada kerja kat MITC Melaka so kami ikut sekali lepak  di Amverton Heritage Re...