Jan 2, 2008

Haji dan Hajah

Alhamdulillah...mak dengan abah dah selamat pulang ke bumi Malaysia setelah 45 hari mengerjakan ibadah haji...syukur segalanya berjalan lancar dan selamat...gambar ini diambil masa kat Kajang...abah teringin sangat nak makan sate Kajang...hehe..apala...itu makanan first nak makan selepas sampai malaysia ni...kat sana tak jumpa sate kajang tu... sepupu mama abg fadhil belanja makan sate kajang ni...kami datang bersama family abang abah, ayah tua dengan adik abah, ayah chik...ramai...
yang ni pulak gambar masa kat rumah ipoh...setelah 2 malam berehat kat rumah mama...isnin pagi baru kami hantar mak dengan abah balik ipoh...kat sana disambut oleh kawan2 jiran2 mak abah...lepas sorang sorang datang menjenguk..siap depa buat jamuan makan2 tanda kesyukuran
ni gambar aisy masa kat airport tengah tunggu mak dengan abah sampai dari Mekah
ini pulak si fatin...dah pakai inai mekah opah dia yang pakaikan...suka sangatla dia tu... bab bergaya ni bagi jer la kat dia...suka..






9 comments:

aree said...

Selamat Tahun Baru 2008 diucapkan kepada mama ieja dan papa sani serta keluarga. Semoga tahun ini lebih baik dan bermakna kepada mama ieja dan papa sani dari tahun-tahun sebelumya..Amin

(p.s: Kalau boleh, tolong la selit-selitkan skit pasal saya dalam blog ini dimana yang bersesuaian..Peace)

Lotsa love from

Riezman@spaq.met.gov.my

backhand said...

harharharrr...
mcm ko tu mana leh selit2.. tak muat.. kalau nak interframe kena masuk full pages terus.. kehkehkeh.. nanti la kita ambik gambo ko tengah berenang ka.. boleh masuk dlm tu.. peace 2..

fatin@spaq.met.gov.my

ieja said...

cis...ada hati nak nyelit si riezman spaq ni...hehe..booleh akak ada gambar ko tapi kena botak kan dulu la ikut gaya riezman..hehe

ann said...

kak ieja...
cantiklah inai tuh...ader lagi tak?klu ader saki baki yg da tak der jari nk letak...bgla ann ckt...hehehe...teringin lak nk pki inai mekah..tak penah seumur idup nih...

hai riezman...awak kene amik ati mama n papa fatin nih...kang kene reject...

aree said...

Aikk..ini pembantu peribadi fatin ke pe? Siap ade fatin@spaq.met.gov.my gaks...Setahu I la sebagai Pengarah ICT Asyura Technologies, Fatin I tue email dia Fatin_cuteness@spaq.met.gov.my. Sape plak yang ciplak email dia nie. Ini sah bapak dia yang dah lama tak puas hati ngan kehenseman I nie..

Sibuk je la Auntie Kathy, pecat kang baru tau...

Riezman@spaq.met.gov.my

Aragorn said...

weh kome...ini kan tajuk pasal haji dan hajah...yg korang bising pasal spa q plak ni apsal...

ps-camner fatin tu bleh berdarah kepala ek...dafi tolek ker..hehe..aku pun samer

backhand said...

soori laaaaaa..
saaalah tooopikk...

fara_canteeek@spaq.met.gov.my

Sinaran Xxx! said...

mama ieja...alhamdulillah semuanya dah selamat..

aree said...

Anyway, thanx mama ieja sbb mendirikan blog ini utk kengkawan meluahkan perasaan dan komen..Bilanye nak ada segment pasal sy nie?

Last but not least, syukur kepada Allah (S.w.t) kerana haji dan hajjah selamat sampai ke tanah air. Moga mama ieja and papa sani jadi hajjah eija dan haji sani secepat mungkin. Sy plak jadi papa riezman..ekekeke..sori kalau ade adegan yang melalut

Lotsa Love,

Riezman@spaq.met.gov.my