Jan 16, 2008

FATIN NAFEESA


Ini pulak permata mama yg nombor dua...Fatin Nafeesa...lahir pada 23 Ogos 2004...


fatin ni nampak cam suka buat hal sendiri..tapi bila dah lama skit baru nak kat orang lain.. sebenarnya dia ok..banyak cakap...suka nyanyi menari..tak tau la ikut saper..hehe...


suaranya kuat dan nyaring...tak macam abang dia soft spoken..dia ni kemana-mana pergi mesti nak ada abang dia...tak tau nak kawan dengan orang lain..


tapi si fatin ni hatinya keras...susah nak tenangkan dia kalau dia tengahmengamuk...cakap dia jugak la yg betul...ini pun tak tau la ikut perangai saper..hehehe


fatin rasanya semua orang tau maknanya cantik...menawan..hehe..


nafeesa pulak maknanya...berharga...bernilai...cantik sahaja tak bermakna kalau tak berharga dan bernilai kan...mama jugak harap fatin membesar sebagai anak yg berjaya dunia akhirat...amin..


3 comments:

aree said...

Comel sungguh laa..macam mama dia jugak..

Lotsa Love,

Riezman@spaq.met.gov.my

aree said...

Dah ada boyfriend blum?

Lotsa Love,

Riezman@spaq.met.gov.my

Aragorn said...

rasanya aku tau dia ni keras hati ikut kapla sapa...