Mar 30, 2010

My Tailor

cecece konon jer tailor tapi sebenarnya merangkap kawan lama jugak ni...memperkenalkan..inila tailor mama kat JMM(Jab.Meteorologi) dulu..sampai sekarang mama still gunakan khidmat dan kepakaran dia..orangnyer kecik molek jer..awet muda..hehe..up skit..kot2 dpt murah skit upah jahit kali ni..haha..jgn marah yer loh..main2 jer..
yang best tu Loh kata saiz i dari bujang smpi sekarang camtu jugak..haha..ni yg buat ma kembang ni..dia tak tau lemak2 yg bersembunyi ni ha..haha..
ma jumpa dia lewat petang sabtu,bwk budak2 main basikal dulu..pastu baru singgah..tengok2 kak ani pun ader..ni sorang lagi kawan lama..still maintain dan ceria macam dulu2 jugak..
tu la kan..bila pikir2 balik, pergila mana2 pun ma mmg tak bleh lupa kawan2 kat sini..semuanya baik2..takder dengki2..selalu bersangka baik dgn org.. kiranya seronokla kawan2 kat sana dulu.. baik cina, melayu ..lelaki, perempuan, tua..muda semua sama dah macam adik beradik..tak kira jawatan..F ke N ke M ke C ke..sini kebanyakannya C sbb org sains kan.. semua ok..antaranya..k.ara,lillian,lee,chua,kak bada,kak jah,kak ada,zun,aree, ish ramaila kalau nak sebut..
tapi tak bermaksud kawan2 sekarang tak ok..kang merajuk plak member2 kat sini..hehe..sini pun semua ok juga..makin lama makin mesra..tak gitu...hahaha..

3 comments:

Lill said...

haha! hai cik kak dtg time kitaorg takde ehh...bile nk dtg time kitaorg ada pulak? jom ke amcorp mall blnj le kitaorg ni..dh lama xde org blnj..

MIZZOU said...

betul Lillian...sejak dia & abg nye naik pangkat, takde pun depa ni nak belanja kita makan...bila ni???

HazlisaNoor said...

amboi2 en syam..bab tokok tambah bagi kat dia..hehe..insyallah,bila2 pun boleh..nak tunggu en syam balik nanti pun boleh juga..

corat coret hari raya hihihi macam biasa selalunya hari raya pertama mama sekeluarga akan beraya di Ipoh dulu sebab dua adik akan...