Nov 10, 2009

Welcome Baby Aree

Nama Baby: Muhammad Adam Harith
Tarikh Lahir: 12 Oktober 2009
Masa Lahir: 2.18pm
Tempat Lahir: Hospital Sungai Buloh
Nama Ibu: Zasmani
Nama Ayah: Antonio Aree Othman
Kerjaya bila besar: Apa2 kerjaya dalam bidang IT, seboleh2nya swasta.
inila dia gambar baby boy aree and wife

8 comments:

MIZZOU said...

alamak...dah ada Aree Jr ke??? Tahniah buat Bro Aree...welcome to the club...Udin & Ann bila pulak!!!

areenophobiaz said...

Terima kasih tuan. Lama tak masuk blog mama ieja nie. Saya ingin mengucapkan berbanyak terima kasih kepada mama ieja dan papa sani yang sudi memaparkan segmen anak @ree dalam blog ini. Maklum la, diorang nie dah cukup byk aktiviti yg hendak dimasukkan.

Thanx mama, ur da best!!

(p.s: udin & pasangan dan anne & pasangan sedang menunggu saat ajer nie..he he)

Yang berterima kasih,

@ntonio @ree Othman@met.gov.my
'Sons of Fedora'

backhand said...

sekali tengok.. dia punya dahi memang sejibik... hahahaha... tahniah kepada area sekeluarga.. tahun depan boleh tambah lagi yer.. lg ramai anak, lg murah rezeki.. tak lama lagi naik pangkat la tu.. adakah akan berdendang lagu selamat jalan romeo kepada jmm.. kat MOF ada kosong.. meh la.. hahahaha..

areenophobiaz said...

Orait bro, kalau dari segi kerja dah ikut jejak langkah Jedi Master dah. Nanti dari segi anak sy akan cuba ikut gaks ek? Elok isteri sy abis pantang, sy try k..;)

(p.s: Kalau MOF sudi terima, kita pun sudi berkhidmat)

Yang berterima kasih,

@ntonio @ree Othman@met.gov.my
'Sons of Fedora'

gadiselatan said...

hei aree, mane bole jwbkn tuk kitorg...ann lom lg la en.sham...lom ade rezeki...pelan2 kayuh...

gadiselatan said...

Ops lupa lak..tahniah aree...mmg dahi ikut ayah die la..hehehe

eZa said...

huish! nama bapak leh tahan ganaz eh?! ;)

congrtats aree! :)

areenophobiaz said...

Thanx eza,nama ajer ganaz..orangnye x ganaz pun..hehehe..