Nov 2, 2009

Lostworld of Tambun Part2

Kat LostWorld ni jugak dah ada Petting Zoo..best jugakla..kita boleh pegang semua binatang2 yang ada di sini..takut dgn tak ajer..heheada ular,biawak,burung,monkey,kura2,rabbit,ikan dan mcm2 lagi..anak2 mama berani pegang..siap kejar lagi keliling taman tu..


best jugak biler dah sejuk2 main air kami jln2 beramah mesra plak dgn binatang2 jinak ni..bila dah panas bleh sambung mandi balik kan..



adli dgn fatin leka sauk ikan sampai kaki dah termasuk dlm kolam tu..excited sgt..kat sini pun ader permainan mcm kat sunway lagoon tu tapi tak la bnyk sgt..adli berani betul naik buai tinggi tu..ee..gayat mama..
tolong kami meow..kami takmo balik..kami nak mandi sini sampai malam..hehehe..itu agaknyer ayat dlm hati anak2 ni..kesimpulannya bestla tempat ni..fatin pun cakap kat opah dia..best betul opah tempat tu..tu la opah dgn atuk takmo ikut..kan dah rugi..hehe

5 comments:

MIZZOU said...

Tempat cantik tapi macam takde orang datang aje...kalau bisnes camni tak lama lagi bungkus la gamaknye

HazlisaNoor said...

tu la..tapi kami pergi hari senin,time budak2 sekolah tengah periksa..bungkus tak bungkus,tak taula tapi Lostworld ni dekat 10 tahun dah bukak..nama jer dekat dgn rumah tapi baru ni kami pergi..

cengko said...

whoa... best gak tu. bila la leh smp sana.

ida jalal said...

hi ieja, jom tkr link. akak pun nama je kampung kat ipoh, tapi bila balik x penah menyinggah kat sini! :)

eZa said...

adoi! mood cuti2 dah mai nih. tp kene tgu 'big boss' free dulu ah ;)