Sep 8, 2009

Menu Berbuka Adli

Sabtu lepas, first day adli puasa penuh..hari2 lain dia liat sungguh nak puasa sbb dia malas bangun sahur..tapi sabtu cuti hari tu mama pujuk2 dia utk bangun sahur dia bangun laa..makan pun termenung jer..hehe..tapi at last berjaya jugakla dia puasa penuh..itu pun asyik ngadu laparla..sian dia..so, utk dia punya pasal dia nak berbuka dengan menu di bawah ni..punyala tinggi selera..hehe..

7 comments:

Mama Yanz said...

tahniah mamanya kerana berjaya memujuk anaknya dan tahniah adli berjaya pose penuh di usia 6 tahun lagi..macam upin&ipin la nii..

gadiselatan said...

mak aih..byknyer makanan...kak, semua makanan tuh die mkn tak?ke lps minum air, mkn sikit da kenyang...biasela budak2 blaja puasa mmg camtuh..
tahniah adli..

cengko said...

bebudak layan jer.. janji dia nak puasa. takut2 nanti bila dah besar liat puasa, lagi payah...

MIZZOU said...

sah Adli ni anak jin....kalau anak orang mana boleh makan banyak cam tu...hehehe

tifaizal said...

akak masak ye semua2 tu...hebat bila nak ajak kami berbuka kat umh nie...hehehhe

HazlisaNoor said...

yanz, dapat sehari jer yanz oii..tu pun time cuti..kalau hari sekolah liat dia nak bangun sahur

ann,kami ni la yg jadi tukang ngabihkan..hehe

cengko, tu la kena ajar jugak dari skarang..

en syam,itu nafsu mkn dia jer..yg ngabihkan bapak jin tu la..hehe

tie, berbuka kat rumah akak boleh tapi tie bawak bekal sendiri yer..hehe

backhand said...

ada bapak jin ke kat umah tu?? rasa mcm penah nampak.. yg perut ada buncit2 sikit tu ke.. sebab melantak banyak sangat yer.. har har har..