Sep 10, 2009

Episod Biskut Raya

Citer pasal biskut raya..cuti tiga hari yang bersambung dengan cuti nuzul quran tu mama dibantu oleh papa tersayang..cewah..bodek ni..mengambil kesempatan buat biskut raya...terima kasih banyak kepada adik sue sbb oven dia yg mama beli secondhand tu still elok lagi cuma pintu dia susah skit nak tutup..pastu tq jugak pada kawan baik mama si ani sbb mixer yg dia bagi sbg hadiah perkahwinan 7 tahun lalu masih boleh digunapakai..tanpa peralatan kalian biskut raya mama tak mungkin jadi..hahaha..

7 comments:

eZa said...

wahhhh! x saba la nak raye umah kak ieja camnih... sume home made, x main aa tunjuk² eh? caya lah! ;)

MIZZOU said...

sempat ke sampai raya tu...abg sani mana boleh percaya!!!

tifaizal said...

boleh ambik tempahan?

sue said...

berjasa juga oven tu yer.. tak sangka. Sue tahun ni takder mood nak buat kuih raya. Since mungkin hubby kena outstation hari raya ke-3 nanti.. uwaaa!

Mama Yanz said...

amboii..cayalah mama ieja ni rajiin..pembantunya pun rajin okla tu..

Mama Yanz said...

amboii..cayalah mama ieja ni rajiin..pembantunya pun rajin okla tu..

backhand said...

uish.. mana ada aku makan kuih raya.. aku layan lemang je.. hahaha.. kuih raya, si adli tukang kerjakan.. siap angkut balang sambil tengok tv.. raya blom lagi..

corat coret hari raya hihihi macam biasa selalunya hari raya pertama mama sekeluarga akan beraya di Ipoh dulu sebab dua adik akan...