Sep 14, 2009

Lagi Biskut Raya

Minggu lepas sempat buat dua jenis biskut raya lagi..so cukup dah la 6 jenis..dah malazz..sebenarnya buat beria sbb untuk kakak ipar, mak mertua dan mak sendiri..tahun ni mak asyik buat biskut yg org tempah sampaikan sendiri punya pun tak sempat nak buat..yg mak mertua dgn kakak ipar tu plak mmg depa dah request ari tu lagi..so supaya tidak menghampakan mereka semua..cewah..mama dgn bantuan papa dapat siap 6 jenis ni khas utk depa la..hehe..utk kami takder pun..huhuhu..anak menantu mithali la katakan..

7 comments:

Anonymous said...

amboii.. rajin sungguh menantu pak isa ni.. bagus2.. k.dila main tunjuk2 jerkk.. minat tu ada tp x de masa nak ngadap oven nii.. huh alasann... hehee.. kalau dah malas g2 lerr..
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI dari kami sekeluarga.. Maaf Zahir Batin..

gadiselatan said...

wah...6 jenis...byk la tuh..ann br buat 2 jenis..tuh pon da malas...camne nak lawan k.ieja nih...
hehehe

MIZZOU said...

untuk kawan2 takde ke??? pos la sebalang dua....hehehe

backhand said...

kak dilla.. suruh la amin yg ngadap oven.. kak dilla buat adunan udah le.. mcm saya nih.. hahaha.. tokei oven..

nak sebalang dua ye bang.. nak balang besar ke kecik.. ada byk saiz kat giant tu.. dah beli nanti aku poskan balang yer.. har har har...

tifaizal said...

Solute la kat mama ieja sungguh rajin sekali wat kuih nie...heheheh

idian said...

Banyak kuih raya chef ieja....
Boleh la buat open house yer tahun ni...
Nak rasa la jugak menu yang menarik hati semuanya tu.......

MIZZOU said...

balang berisi la...jangan balang kosong....kalau takde kuih raya, isi la ngan $$$$

Ada 2 jemputan persembahan tarian untuk majlis aidilfitri tahun ni yg gmbr bawah ni utk SUK Selangor   Yang bawah ni plak ma...